Saturday, June 11, 2011

Ootan suure põnevusega...

... neljapäeval tellitud Akamuti tooteid. Olen juba varem kirjutanud, mis brändiga tegemist on. Kes tahab teada saada, siis palun vajuta siia. Algselt mõtlesin Akamuti tooteid tellida Inglismaalt, kuid kui algatuseks ainult paar asja osta, siis Eestist tellides tuleb natukene odavam ja kauba saab hulga kiiremini kätte.
Vasakul vedel Aafrika must seep ja
paremal looduslik roll on lõhn.

E-pood on ikka üks mugav leiutis küll. Olen sellest lausa sõltuvuses. Esiteks hoiab see palju aega kokku ja kauba kohaletoimetamine SmartPostiga on juba lausa luksus. Tellin kauba endale kõige lähedamal asuvasse SmartPosti pakiautomaati, saan sõnumiga koodi ja lähen pakile järgi. Lihtne ja geniaalne.

Aga mida ma siis tellisin? 

Valisin välja vedela Aafrika musta seebi (250ml) ja roll-on (inglise keeles öeldakse selle kohta pulse point) parfüümi "Buttered Rose and Almond" (12ml). Aafrika must seep sobib nii käte kui ka keha pesemiseks, kuid on ka suurepärane kuivade ja lendlevate juuste pesuks. Parfüüm peaks olema martsipani meenutava lõhnaga.

Kust saab Akamuti tooteid tellida?


Mina tellsin Rohe Group OÜ e-poest. Lisaks Akamutile, müüakse seal ka teisi looduskosmeetika tooteid. Tahan siin ära märkida, et tellimine oli imelihtne. Tellimuse tegin neljapäeval, arve maksin reedel ja laupäeva hommikul tuli juba sms, et minu pakk juba ootab mind.

Homme lähen asjadele järgi ja siis teen neist ka pildid. Lõpuks ometi saan ma looduslike koostisosadega lõhna.

Kas keegi minu blogi lugejatest on Akamuti tooteid kasutanud või kasutab ka praegu? Palun jagage oma kogemusi.

Täiendus 12.06.2011 Aafrika musta seebi proovisin peale 20km rattasõitu kohe ära. Väga, väga meeldis. Vahutab mõnusalt ja kehal on tunda, et see vaht, mis tekib on pehme ja siidine. Lõhn on teistsugune kui siiani olen harjunud. Meenutab rohkem sellist eeterlike õlide valssi. Arvan, et vastavalt kehatemperatuurile muutub ka lõhn. Eks iga uus asi vajab natuke harjumist ja hiljem hakkab nii meeldima, et muudmoodi enam ei oskagi :)

4 comments:

Anu said...

Mulle meeldib ka Akamuti väga, eriti kaifin nende huulepalsamit.

Anonymous said...

Mulle meeldib ka aafrika must seep väga kohe, aga ise kasutan tahkel kujul. Ma ei tea kuidas ennem ilma selleta hakkama sain:D Kindel must be toode mu kehahooldusvahendite hulgas. Mina kasutan seda näo ja keha pesemiseks, samuti ei kasuta enam eraldi raseerimisgeeli vms, sest see teeb suurepäraselt ka selle töö ära. Ka elukaaslane kasutab seda sel eesmärgil. Samuti fännan veel akmuti sheavõid ja jojobaõli. Nii mõnusad tooted.

Gea said...

Anu,missugust huulepalsamit Sa kasutad?

Anonymus, Sinu kirjutatud tekstis kumab küll ainult suur rahulolu välja :)
Andsid mulle hea mõtte, et Aafrika musta seebiga saab ju ka raseerida.

Akamuti sheavõi tahan ise ka ära proovida.

Anu said...

Mul on praegu see http://www.akamuti.co.uk/products/new/organic-honey-and-chamomile-lip-balm-15ml/ Varsti saab otsa ja siis mõtlesin, et proovin selle teise ka ära.

Lisaks kasutan ka Akamuti jojobaõli öökreemi asemel. Hea hinnaga mu meelest. Nende Replenishing Face Cream on ka kommentaarumites kõrgelt hinnatud aga mulle meeldib enda (küll mitte öko) päevakreem ja öösel siis hellitan nahka kas puhta jojoba või mandliõliga :)