Friday, May 27, 2011

Uus nõudepesuvahend - Planet Clean

Viimane aasta olen kasutanud ühte kindlat nõudepesuvahendit. Kuna see mulle meeldis, siis ei olnud põhjust uue toote vastu välja vahetada. Tavaliselt on ikka nii, et kui üks pudel tühjaks saama hakkab, siis unustan sageli uue õigeks ajaks asemele osta. Nii ma siis pidingi üks kord aja puuduse tõttu ruttu poes ära käima ja uue pudeli nõudepesuvahenit ostma.


Vasakul on vana ja parmal uus nõdepesuvahend.

Kuna selle pudeli kõrvale, mida ma tavaliselt ostan oli ilmunud uus toode, siis mõtlesin, et äkki oleks aeg midagi uut proovida. Planet Clean on Inglismaal toodetud keskkonnasõbralik nõudepesuvahend nõude käsitsi pesemiseks. Toote etiketil on kirjas, et see on 100% naturaalsest toorainest. Toote koostises olevad rasvalahustajad on taimset päritolu. Toode on registreeritud Vegan Society* poolt. 
Seda ei ole testitud loomade peal. 

Kõige rohkem meeldis mulle lause "Kasutada säästlikult". Ega seda palju ei kulu küll.Vahutab korralikult ja nõud saavad lihtsalt puhtaks. 500ml suurusest pudelist jätkub isegi kolmeks, neljaks kuuks.

Hinnaklass on neil sarnane. Planet Clean maksis u 1.70€.


















Missuguse nõudepesuvahendiga teie (blogi lugejad) oma nõusid pesete ja kas peate oluliseks, et see oleks võimalikult loodussõbralik ?


*Vegan Society on Inglismaalt pärit organisatsioon, mis asutati 1994. aastal ning millel on õigus märgistada tooteid märgiga "vegan". See seab teistest sertifikaatidest rangemad normid loomset päritolu koostisosade kasutamisele kosmeetikas ja tualett-tarvetes.


Täiendus: Nõudepesuvahendit jätkus kuni 04.10.2011 ehk rohkem kui 18. nädalat. Päris pikk aeg kui arvestada, et nõusid pesen ju iga päev ja mitu korda.

No comments: