Sunday, October 3, 2010

Mineraalkosmeetika - kasulik diil ilumaailmas!

Kui hakkasin järjest rohkem tervislikku eluviisi praktiseerima, siis oli loomulik, et ka kosmeetika, mida ma kasutan, peab olema mürkainetest vaba. Õnneks on selline valikuvõimalus täiesti olemas - mineraalkosmeetika.







                                                                                     Miks mineraalkosmeetika on hea?
See ei sisalda sünteetilisi värvaineid ega säilitusaineid (parabeene). Mineraalne kosmeetika koosneb peamiselt väga peeneks purustatud kõrge pigmendisisaldusega looduslikest mineraalidest. 

Jumestustooteid tuleb näole kanda teisiti kui ollakse harjunud. Internetist leiab küllaldaselt videomaterjali, kuidas mineraalmeiki peale kanda ehk kasutada. Näiteks lauvärvi tuleb kanda puhtale kuivale nahale. Kõigepealt raputa natuke värvi lauvärvi topsi kaane sisse.Võta sealt pintsliga natukene värvi ja raputa pintslit vastu kaant, et üleliigne lauvärv maha pudeneks (muidu langeb see lihtsalt põsele või silma alla). Lauvärvu tuleb tasakesi laule tupsutada, nii jääb kõige parem tulemus.

Kasutan BellaPierre ja Micabella lauvärve, puudrit, peitepuudrit ja ripsmedushi. Mõlema brändi tooteid müüakse ka meil - Eestis.

Mulle meeldib mineraalkosmeetika, sest
- lauvärvid ja puuder katavad tänu tugevale pigmendile väga hästi;
- segades lauvärvi vähese veega, tuleb intensiivsem tulemus;
- toodet ennast kulub uskumatult vähe;
- need tooted ei lähe vanaks. Nad lihtsalt ei aegu!
- jumestus jääb loomulik;
- lauvärv ei kuhju laugude vahele.

Kasutades BellaPierre ripsmedushi, avastasin üsna varsti, et mu ripsmed on justkui võluväel pikemaks ja tihedamaks muutunud. Täiesti uskumatu, aga nii see on.

Kui tavalise meigi peab õhtul magama minnes näolt maha pesema, siis mineraalmeigiga seda probleemi pole. Mitte midagi halba ei juhtu kui meigituna voodisse minna - see ei riku nahka, ega määri padjapüüri.

Soovitan mineraalkosmeetika toodete ostmisel siiski jälgida, et tegemist oleks 100% mineraalkosmeetikaga, sest pakend kannatab kõike.

1 comment:

Anonymous said...

Samad tooted, lisainfo ja hinnad:

http://tk.fimage.eu/search.php?lang=et&q=24+karat