Monday, February 14, 2011

Firefly - uus ja maitsev jook Inglismaalt!

Kaks nädalat tagasi nägin ühes toidupoes head pakkumist - võta 2 pudelit ja maksa ainult ühe eest. Hind oli 1.72 eurot (kogus 330ml). Mis siis ikka, pudelid olid ilusat värvi, see köitis esimesena minu tähelepanu. Uurisin toote etiketti ja seal oli kirjas nii:

"Karboniseerimata puuviljamahlajook taimsete ekstraktidega. Ei sisalda rafineeritud suhkrut, säilitusaineid ega toiduvärve." Kõlas igatahes hästi ja haarasin endale kaks pudelit. Tahtsin proovida, mis maitsega sellised joogid siis on. Tänaseks olen maitsnud neist kahte, Detox - koostis on sidrun, laim ja ingver. Mõnusalt kerge ja natuke vürtsikas; Wake up - virsik, hele viinamari ja roheline tee. See oli ka väga mõnusa maitse ja lõhnaga. Teised pudelid on veel avamata - Sharpen Up - greipfruut, grenadill ja guaraana; Britannia - vaarikas, põldmari & Bramley õunad + guaraana & ingver.

Tegemist on Inglismaalt pärit Firefly toodetega. Eestis on need müügile tulnud alles hiljuti.
Mulle need joogid meeldivad nii pudelite disaini poolest kui ka ikka sellepärast, millest need joogid valmistatud on. Firefly jooke müüakse 40 riigis, eelkõige top hotellides, tipprestoranides, tavalistes toidupoodises ja ökopoodides. Võrdluseks Eestiga on Euroopas ühe pudeli hind vahemikus €2.49 & €3.99.
Kindlasti meeldivad ka noortele sellised joogid ja mul oleks hea meel kui need tervislikud joogid kõiksugu kokad ja limonaadid välja vahetaks. Mida vähem suhkrut tarbida, seda parem see organismile on!

Kui keegi tahab neid uusi jooke proovida, siis võib minu käest julgelt küsida, kust neid saab. Vihjeks nii palju, et praegu saab neid osta ainult ühest toidupoest!

5 comments:

Rünno Ruul said...

on proovitud, täitsa ok olid :P

Anonymous said...

kui saladus ei ole, siis kust neid osta saab siis?

Gea said...

Ei ole saladus :) Firefly jooke saab osta Solarise toidupoest. Kui oled proovinud, siis võimalusel anna teada, kuidas rahule jäid.

Liis said...

Hmm, tahaks proovida. Kui ma kunagi Tallinnasse satun, siis jätan meelde =)
Viljandis ega Pärnus ei ole küll näinud kahjuks neid.

Gea said...

Võib olla kunagi saab neid ka Pärnust ja Viljandist osta. Veel hiljuti nägin reklaami, et 2 pudelit saab ühe pudeli hinnaga :D