Wednesday, February 16, 2011

Päikeselaetud vesi

Viimastel päevadel on väljas näha ja tunda järjest rohkem päikest. Selle paistel meeldib mulle ennast soojendada. Väga mõnus tunne. Päike annab energiat ja ka märku, et varsti sulab lumi, linnud hakkavad laulma ja inimesed muutuvad rõõmsamaks. Kõige mõnusam on see, et hommikul läheb varem valgeks ja õhtud muutuvad pikemaks. Kevad ei ole enam kaugel :)

Eelmisel aastal avastasime enda jaoks viisi, kuidas päikesest veel kasu oleks. Kui päike tuppa paistab, siis paneme vee läbipaistvasse klaasi ning asetame selle päikese kätte. Sel ajal kui vesi päikese käes on, laeb päike sellele oma positiivset energiat ja vesi muutub meeldivalt soojaks.Päike täidab vee vikerkaarega (sest kõik spektri värvid on päikese valguses olemas) ja vikerkaare võngetel on jõud puhastada ja ravida. Kutsun seda "päikeselaetud" veeks. Soovitan proovida, sest meie kehale mõjub paremini vesi, mis on pigem leige kui külm. Viimasel juhul peab organism vett soojendama hakkama. Kui juua aga liiga sooja vett, siis kulutab keha energiat vee jahutamiseks.

Päike ja vesi on ideaalsed kaaslased. Ujuda soojas vees on ikka parem kui külmas. Kui väljas puhub tuul, siis laseb päike oma kiirtel meid soojendada..

2 comments:

V. said...

"Vikerkaarevõngetel (?) jõud puhastada"...
No esiteks koosneb igasugune valge valgus kõigist spektrivärvidest...(laelamp tekitab ka aegajalt seintele või kuhugi mujale vikerkaarelaike.
Aga no see, et elektromagnetlaine võnked vett puhastab ja ravib...
Huvitav miks siis ookeanid meil kõik imetervendavad ning ülipuhtad ei ole...

Gea said...

Päikesevalgus ja laelambi valgus on täiesti erinevad asjad. Päike on osa loodusest ja seega saab sel olla ka tervendav jõud. Põhiline küsimus on selles, millesse inimene usub.

Minu mõte oli rääkida seda, kuidas saab meeldivalt vett päikese käes soojendada ja "laadida".