Friday, March 25, 2011

Kuidas mõjus eelmise nädala juuksemask?

Mäletate, kirjutasin täpselt nädal aega tagasi, et kavatsen teha avokaadost ja meest juuksemaski. Lugu ise asub siin Avokaado-mee juuksemask Niisiis tahtsin öelda midagi väga olulist, mis selle maski tegemisega kaasnes. Varem peale juuste pesemist tuli juukseid patsi pannes või niisama harjates üsna palju lahtisi juukseid.

Viimastel päevadel olen märganud, et mul ei tule enam nii palju juukseid ära nagu varem. Mul on selline kahtlane tunne, et see kõik on tänu sellele juuksemaskile, mida ma tegin. Uskumatu, et mesi ja avokaado juustele nii positiivselt mõjusid. Üksi poes olev toode seda küll ei suudaks. Vähemalt mitte nii kiiresti. Loodan ainult, et see efekt on püsiv. Ilmselt hakkan iga kuu üks kord seda juuksemaski tegema.

Maski ise oli väga lihtne teha ja pärast tuli see juustest väga kergelt ka ära. Kui juuksed olid ära kuivanud, siis oli kohe näha, et need säravad ja näevad terved välja. Panen oma juustest siia ka ühe pildi :) Kui päike peale paistab siis on sära kõige paremini näha.

No comments: