Sunday, February 6, 2011

Miks ma ei käi solaariumis

Olen kunagi väga ammu solaariumis käinud, aga enam mitte. Kahjuks on nii, et paljud arvavad, et mida pruunim on keha, seda ilusam see on. Mina olen vastupidisel arvamusel. Mulle meeldib pigem õrn jume, mis on loomuliku välimusega. Eriti hirmutav on tänavapildis näha oranžiks muutunud nägusid ): Kõige ilusam on inimese loomulik nahatoon ja väike annus päikest muudab selle lihtsalt kaunimaks.

Kuna ma solaariumis ei käi, siis...
- ei vanane minu nahk enneaegselt
- ei teki minu nahal pruunikaid laike
- ei teki nahapõletust
- puudub liigsest päikesest tekkiv nahavähi risk
- "ei loobi oma raha tuulde"

ja kindlasti veel palju muid ohtlikke asju, mis solaariumit kasutades tekkida võiks. Loomulikult kehtib kogu eelnev ka päikese kohta.

Kui mitut meest te teate, kellele meeldivad hästi pruuniks "küpsenud" naised ja kui mitut naist te olete elu jooksul kohanud, kes arvavad, et nad on kõige ilusamad siis kui nad on solaariumi püsikliendid? Vastates ausalt neile kahele küsimusele peaks olema selge, kas solaarium on õige koht, kus oma aega veeta.

3 comments:

Anonymous said...

mhm, seda räägin ma juba aastaid.

eriti närvidele käib see, kui vahetundide aeg käiakse kõrvalhoones oma nahka pruunistamas, ja seda teevad mingisugused kaheksandikud:S

Anonymous said...

solaarium - raha raiskamine ja endale halba tegemine :)
hästi kirjutatud :)

Gea said...

Kahjuks jah on soolaariumis käimine just noorte seas eriti popp. Nagu käiks mingisugune võistlus - "Kes kõige rohkem kordi päevitamas käib see on kõige ilusam."
Ilmselt ei teadvusta nad endale, mis selle tegevusega hiljem kaasneda võib. Tegelikult võiks alla 18-aastastele solaariumis käimine üldse keelatud olla.