Friday, October 16, 2009

Mulle meeldib majanduskriis

Viimased 2 aastat, aga eriti eelmisest sügisest alates olen ennast eriliselt hästi tundnud. Üks suuremaid põhjuseid selleks on majanduskriis, nii ülemaailmne kui kohalik.

Eriti positiivne on tarbimise langus. Tarbitakse vähem kui varem, hoolimata suurtest sooduskampaaniatest. Ületarbimine on vähenenud. Kui ostetakse, siis asju, mida on tõesti väga vaja. Tegelikult peakski koguaeg nii olema ja nö. majanduskriis muutuma pidevaks, et oleks tagatud jätkusuutlik ja keskkonnale sõbralik elu.

Miks on veel majanduskriis hea ? Elu on läinud rahulikumaks, keskendutakse huvitavamatele ja tervislikumatele tegevustele. Näiteks sportimisele. Suured rahvaspordiüritused on sel aastal järjest löönud osalusrekordeid.

Oma ala tipptegijatel on võrreldes varasemate aastatega äris oluliselt rohkem võimalusi suuri tegusid korda saata ja ka tõeliselt huvitavaid töövõimalusi on palju rohkem kui paar aastat tagasi.

1 comment:

Gea said...

Seoses majanduskriisiga on on ka minu tarbimisharjumused muutunud. Selle asemel, et asju kokku osta, lähen selle raha eest parem ühele mõnusale reisile :)