Sunday, January 9, 2011

Get rid of your old stuff and make someone happy!

Mul on kodus olnud mitu asja, mis on juba pikemat aega seisnud. Sellepärast, et neid lihtsalt pole enam vaja (: Näiteks üks laste suusakomplekt, mis oli väikseks jäänud ja prillipoe kinkekaardid, mis sai kunagi võidetud. Suusakomplekti ei raatsi ju ära ka visata ja kinkekaarte ammugi mitte!

Mõtlesin, et mida teha. Välja mõtlesin :) Panin kuulutusteportaali http://www.soov.ee/ asjad müüki. Suusakomplektist sain praktiliselt kohe lahti. Tahtjaid oli väga palju. Huvi oli nii suur, et pakuti lausa topelt hinda. Aga otsustasin, et esimene inimene, kes helistab, saabki tehingu. Kinkekaardid õnnestus ka ühele õnnelikule neiule anda. Kasu said mõlemad pooled - mina vabanesin kasutust asjast ning teine pool sai soovitud asja palju odavamalt kui poest oleks saanud. Loomulikult oluline on ka see, et suuski saab veel keegi kasutada ehk tegelikult on tegu ju taaskasutusega. Lastele pole ju mõtet paariks aastaks uusi suuski osta.

Igal juhul mulle hakkas see mittevajalike asjade edasi andmine väga meeldima. Panipaigas on veel üks vähekasutatud jalgratas uut omanikku ootamas ja 1000 -kroonine Pro Optika kinkekaart tahab ka, et keegi selle eest endale midagi vajalikku osta saaks.

Kindlasti on paljudel selliseid asju, mis võib olla et aastaid kapis või pööningul tarbetult seisnud. Kui need on korralikud ja neid saab veel keegi kasutada, siis otsige need välja ja müüge maha. Saate natuke raha, ruumi juurde ja see positiivne emotsioon, kui keegi sinult saadud asja üle rõõmustab, on super!

No comments: