Saturday, September 18, 2010

Super nipp peavalust vabanemiseks!

Peavalu on tundnud vist igaüks. Ainult et kõigil avaldub see isemoodi - kas nõrgalt, tugevamalt või ikka päris kõvasti. Põhjuseid miks need tekivad on palju ja nii samuti ka võimalusi, kuidas peavalust lahti saada. Olen mõelnud, et iga kord kui pea valutama hakkab, siis ei tahaks kohe vanituppa tableti järele minna, äkki saab ka kuidagi teisiti.

Tänane peavalu Andresel panigi mind tegelikult seda lugu kirjutama. Peavalu vastu aitab väga lihtne meetod - tee froteerätik külma veega märjaks ja aseta otsaesisele. Nüüd tilguta otse käterätikule 2-3 tilka lavendli eeterlikku õli. Meie kasutame GoodKaarma 100% eeterlikku lavendli õli. Lavendel on tuntud rahustava toimega ja omab valuvaigistavat toimet. Oluline on sel ajal olla pikali ja mugavalt teki all. Tänane peavalu kadus 15-20 minutiga.

Soovitan proovida, sest oleme seda katsetanud ja see viib ära nii väiksema kui ka suurema peavalu ning mis kõige tähtsam, ilma valuvaigistava tabletita.

Pole vaja raisata oma aega internetis või raamatutes tuhlates kui on olemas palju lihtsam võimalus.

2 comments:

J said...

ma eelistan veel naturaalsemat peavaluravi.

http://www.dormeo.ee/5testustmiksseksvajalikon-179513-9111-a.html

väga väga naine said...

Tähendab... ma ei saa peavaluga pikali heia, see on VALUS. Saan mööda pimedat tuba rngi kõndida nagu loomaaiahunt. Rätikut olen seejuures peas hoidnud küll, küll ilma õlita vaid lihtsalt külma veega. Pole eriti aidanud.