Sunday, September 19, 2010

Üks nägu, kaks maski!

Ma pole poest näomaske vist kunagi ostnud ja seetõttu ka kasutanud. Pole nagu erilist vajadust tekkinud :)
Aga mida rohkem roheline teema mind huvitama hakkas, seda enam olen hakanud katsetama võimalusi, kuidas saada hakkama koduste vahenditega.

Mitu korda on juhtunud nii, et külmkappi jääb seisma kas kohupiim või mõni banaan. Ei raatsi toitu prügikasti ka visata ja nii mõtlesingi, et kuidas saaksin need ikkagi ära kasutada.


Sellepärast, avastasingi hea retsepti - banaani-kohupiima maski näole. Mina eelistan kasutada mahekohupiima (ilma lisanditeta tavaline kohupiim). Maski tegemise jaoks läheb vaja 1/4 banaani, supilusikatäis kohupiima ja teelusikatäis sidrunimahla. Kanna mask puhtale näole ning pese 15 minuti pärast leige veega maha.


See mask annab nahale rohkelt niiskust ja tähelepanu-tähelepanu, tasandab pisikesi kortsukesi. Ja ma soovitan seda kodust iluprotseduuri ka meestele. Pole vaja kalleid ja mürkidest tulvil kosmeetikat soetada kui saab hoopis lahedamalt hakkama. Arvan, et kord nädalas enda nägu hellitada on piisav.
Kui lisada sidrunimahla asemel maski koostisele hoopis 1 teelusikatäis kohvipaksu ja sama palju kodumaist mett, siis on tegemist juba kooriva näomaskiga. Mask kanda näole ja lisaks ka kätele masseerivate liigutustega. Jätta mõjuma 10 minutiks ning loputada sooja veega. Tulemus on pehme ja mõnus.

Proovige ja andke teada, kuidas need kaks näomaski mõjuvad!

pildi allikas: http://www.yourhealthspan.com/files/MaskFaceCoupRotWM_CM.jpg

1 comment:

Anonymous said...

Vinge =D Peaks ka kunagi proovima