Sunday, January 10, 2010

pH toitumine minu näitel aastal 2005


Oleme järjest enam oma tegemistes "rohelisteks" muutumas; viimastel kuudel oleme kiirelt liikunud ka aluselise (pH tasakaalu) toitumise suunas. Samas, kõik uus on mingis mõttes uuesti päevakorrale tulnud kunagi varem järgiproovitud suund.

Hakkasin meenutama enda sportlikus ja tööalases karjääris parimaid aegu ja jõudsin tagasi aastasse 2005. Tegin 2005 aasta alguses suured muutused oma toitumises - ära jäid täielikult alkohol, kohvi, magus, liha, kõik toidud, mis vähegi tundusid nö. rasked. Peamised 2005 aastal söödud-joodud toiduained olid: vesi, taimeteed, värsked salatid, supid.

Jõudsin tollal 3 kuuga väga heasse vormi - kaalust kadus ca. 20 kg (ma ei kaalunud ka enne liiga palju, aga 3 kuuga jõudsin vormi, mis võimaldas nt Otepääl mägedes 2-tunniseid jooksutrenne teha); energiat tuli niipalju juurde, et tavapärased 10-12 tunnised tööpäevad asendusid 5-6 tunnistega ja tehtud sai seejuures oluliselt rohkem ja paremate tulemustega kui varem.

Tagantjärgi on seda muidugi eriti huvitav meenutada, sest siis ei teinud ma aluselist toitumist teadlikult, see lihtsalt kujunes nii välja. Sellest aastast teeme siis uuesti proovi ning üritame saada püsivaid tulemusi !

No comments: