Friday, November 20, 2009

Kust saab Eesti parimat müslit? Mina tean... Sille ja Alari käest :)

Lugesin eile Äripäevast artiklit "Väärt Eesti asjad vaid hiirekliki kaugusel", kus oli välja toodud ülevaade talukaupa pakkuvate e-poodide otsekontaktid. Kuna Eesti mahekaupu, mida ma osta sooviksin on natukene vähevõitu. Selles mõttes, et sortiment on veel piiratud, siis hakkasin talukapa pakkuvate e-poodide linke lähemalt uurima ehk leian sealt midagi sellist, mida endale kohe tellida tahaksin.

Need müslid, mida tavalistes toidupoodides müüakse, on kaugel sellest, et need oleksid tervislikud. Seda näitab nende toodete pikk säilivusaeg ja missugusest toorainest need valmistatud on.













Leheküljed, mida vaatasin:
http://www.headeestiasjad.ee/
http://www.elavtoit.com/
http://www.laat.ee/

Pika otsimise peale leidsingi midagi huvitavat. Nimelt mahe toorainest valmistatud Eesti müsli. Saatsin õhtul hilja meili, et soovin tellida kaks 0,5 kg müslit (Rise & Shine ja l’a Dolce Vita). Müslisid on võimalik tellida ka 1 kg pakiga. Juba hommikul oli vastus minu meilboksid olemas :)

Väga positiivne on see, et sain kauba juba täna kätte. Mulle ei meenugi, et oleksin internetist tellides kauba nii kiiresti ja mugavalt kätte saanud! Tegin müslidest pildi ka, et kõik näeksid kui isuäratav see välja näeb :)

Et suu hakkaks vett jooksma, piisas ainult paki avamisest ja müsli nägemisest. Müslid on järele proovitud ja need on väga-väga head! Kõiki pähkleid, mandleid, rosinaid ja muid häid asju ei tule kausist taga otsida, sest need leiavad Sind ise üles :) Head isu!

Vaata ise ka: http://mysli.jimdo.com/

2 comments:

Elsa said...

Mina teen oma perele müslit ise :) Seda lihtsalt "kulub" nii meeletutes kogustes, et poest ostaks end vaeseks!
Tegelikult on selle tegemine, nt meega röstimine imelihtne, ning valida saab täpselt enda ja pere maitsele sobivaid komponente. Tasuvusanalüüsi pole ma teinud, et kas komponentide kaupa toorme soetamine valmissegudest oluliselt odavam tuleb, aga vabadus koostist ise määrata on ka piisav võlu...

Gea said...

Rõõm kuulda :) Sellepärast tellisingi, et kui see väga maitsema hakkab, siis saan ka ise müslit tegema hakata. Selles mõttes on hea ise komponendi määrata - iga pereliige saab oma müsli :D