Tuesday, February 19, 2013

Talvel Hiiumaale

Blogilugude kirjutamises on tekkinud väike paus. Nüüd olen tagasi ja tahan kirjutada iga kuu kaks-kolm lugu. Muidugi on hea jätkata sealt, kus viimane kord pooleli jäin. Olen nüüd Hiiumaal käinud nii suvel kui talvel ja ei suudagi otsustada (kui peaks), et kas rohkem meeldib saart külastada soojal või külmal ajal. 

Minu arvates on seal ilus igal ajal. Talvel on näiteks praamisõidu ajal huvitav jää liikumist jälgida. Suvel saab mööda matkaradu loodust uudistada.

Tegin kaks erinevat kollaaži. Nendest esimesel on kõik pildid tehtud praamisõidu ajal ja teisel    saare peal ringi liikudes. Eriti lahe oli koht, kui märkasin hästi suures õunapuuaias hobuseid. Kõik olid sellised armsakesed. Pidin auto kinni pidama ja nad kindlasti fotodele püüdma. Nad olid suhteliselt uudishimulikud ja õnneks ka sõbralikud :)

Hiiumaalt võib leida väga mõnusaid majutuskohti. Ise soovitan Dagen Hausi külalistemaja. Pererahvas on seal hooliv ja sõbralik. Vaated tubadest on võrratud...

Kärdlas on minu lemmik kohvik Gahwa. Seal saab nii süüa kui ka juua. Eriti hästi maitseb latte ja šokolaadikook. Juusturull on ka super. Selle kohviku eripära on veel see, et seal saab näha erinevaid fotonäitusi. 



NB! Roheline Magnet on juba mõnda aega ka Facebookis. Postitan sinna aeg-ajalt üht-teist kasulikku ja huvitavat.

Selle aasta suve lõpupoole ehk siis augusti alguses toimuvad Hiiumaa pealinnas Kärdlas juba mitmendat korda Kärdla Kohvikutepäev - link.  Võib-olla keegi lugejatest on seal eelnevatel aastatel käinud ja tahab oma kogemusi jagada? Sellest võib lahkelt kommentaaridesse kirjutada või saata e-posti aadressile roheline.magnet@mail.ee ja avaldan kirja siinsamas blogis teistele tutvumiseks.

No comments: