Thursday, August 16, 2012

Teeme ühise looduskosmeetika tellimuse!

Ka sellist näohooldustoodete
proovikarpi saab tellida. Hind 11€.
Täna on mul üks huvitav ettepanek kõigile looduskosmeetika kasutajatele. Mulle endale meeldivad väga-väga Dr. Hauschka tooted, sest need on päriselt ka looduslikud ja mõjuvad nahale super hästi. Ma ei ole küll kogu tootevalikud läbi proovinud, aga näotoonik, puhastuspiim, puhastuskreem, näokreem ja silmapliiats on mul vannitoas alati olemas. 

Teadjamad on kursis, et Dr. Hauschka tooted ei ole kõige odavamad. Hiljuti leidsin täitsa puhtjuhuslikult ühe välismaise e-poe, kus müüakse täpselt neidsamu tooteid keskmiselt 20% odavamalt. Pole paha või mis ? :) Kallim on selles e-poes ainut postikulu :) Siis mul tuligi mõte, et kui koguks õige ühe suurema tellimuse kokku ja jagaks postikulu tellijate arvu vahel ilusti võrdselt ära.

Kui oled ise Dr. Hauschka toodete fänn või on seda sinu sõber/tuttav, siis võid enda ja sõbra soovidest mulle julgelt teada anda. 

Võimalik on tellida ka selliste brändide tooteid nagu Alva, Lavera, Logona, Santaverde, Sante, Urtekram ja Weleda. Kõik need on hästi tuntud ja looduslike koostisosadega kosmeetikatooted. 

Kasuta head võimalust tellida kvaliteetset looduskosmeetikat hea hinnaga!

Rohkem infot saab minu e-posti aadressilt: roheline.magnet@mail.ee Võite näiteks mõne konkreetse toote hinda küsida. 

Tellimuse esitaksin ära 27. augustil.

4 comments:

Anonymous said...

Kas selle e-poe linki saaks, et vaadata, mida tellida võiks! :)

Gea said...

Tellida saab enam vähem kõiki tooteid. Võib vaadata näiteks Dr Hauschka (http://drhauschka.ee/?mid=1), Weleda (http://www.weleda.co.uk/) kodulehelt.

Anonymous said...

mis poega tegu on? Aga ühistellimuse võiks teha küll, olen minagi hauschka fänn ja järjest suurem. Kirjutan meilile.

Gea said...

Ootan siis kirja, et detailides täpsemalt kokku leppida. Hea kui saaks mitu huvilist kokku, sest põhiline ongi see, et sis saavad kõik tellijad tooted natukene odavamalt kätte kui Eestist ostes :)