Saturday, August 4, 2012

DIY ehk Do It Yourself

Kui leidsin täna ühe lehe internetis, kus oli palju pilte asjadest, mida saab ise teha, siis ma ütlen, et inimese loovusel ei ole piire. Täna ma panen üles mõned pildid asjadest, mille on keegi ettevõtlik inimene kuskil valmis meisterdanud.

Miks on mõtet üldse midagi ise teha? Sama hästi võiks ju poest kohe valmisasja osta. Mina arvan küll, et väga huvitav ja arendav on ise midagi välja mõelda või siis proovida järele teha. Eriti tore on koos lastega lihtsamaid asju meisterdada. Nii jätkub kõigile põnevat tegevust ja lõpuks valmib ilus ja miks ka mitte praktiline asi.

Üks väga lahe lamp on valmistatud plastmassist lusikatest ja suurest veekanistrist, mis on ka plastikust.
Kutsutakse seda lusikamabiks :) Lambi välimus jääb väga efektne ja kihiline. Tahan ise ka üks kord selle lambi valmis teha.

Õpetuse ja rohkem pilte leiab siit.

Üks viis endale lahedad tennised disainida on nendel ise joonistada või lihtsalt erinevate värvidega ära värvida. Kasutada võib nii vildikaid kui ka küünelakki.

Õpetuse ja rohkem pilte leiab siit.







Ka (magus)toite on võimalik huvitavalt kaunistada. Nii saab maiustused muuta nii kauniks, et ei raatsigi neid ära süüa :D
Muffinite peale saab ananassist teha suured ja kollased lilleõied. Kuidas see täpselt käib, uuri järgi ja veel parem tee järgi. Imelihtne nipp üllatada iseennast ja koduseid, külalisi.

Õpetuse leiab ühest blogist Annies Eats.

No comments: